Matična škola
1. | 8.00 - 8.45 |
2. | 8.50 - 9.35 |
3. | 9.50 - 10.35 |
4. | 10.40 - 11.25 |
5. | 11.40 - 12.25 |
6. | 12.30- 13.15 |
7. | 13.20 - 14.05 |
8. | 14.10 - 14.55 |
9. | 15.00 - 15.45 |
10. | 15.50 - 16.35 |
11. | 16.40 - 17.25 |
12. | 17.30 - 18.15 |
Područna škola - Vranovci
1.smjena | |
1. | 7.50 - 8.35 |
2. | 8.40 - 9.25 |
3. | 9.40 - 10.25 |
4. | 10.40 - 11.25 |
5. | 11.30 - 12.15 |
6. |
12.20 - 13.05 |
7./0.sat | 13.10 - 13.55 |
2.smjena | |
1. | 14.00 - 14.45 |
2. | 14.50 - 15.35 |
3. | 15.50 - 16.35 |
4. | 16.40 - 17.25 |
5. | 17.30 - 18.15 |
6. | 18.20 - 19.05 |
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
U ponedjeljak, 23. listopada 2017.g., u PŠ Šušnjevci obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Ponovili smo što je sve potrebno da čovjek svojim marljivim rukama čini kako bi od maloga zrna došao do gotovog kruha koji je naša svagdašnja hrana. Umijesili smo tijesto, zapisali sve sastojke i postupak pravljenja pizze, a onda smo ju pokušali napraviti. Svatko je radio svoju pizzu. Od kuće smo ponijeli sve potrebne sastojke. Bile su savršene. Mame i bake iz obitelji Klarić su nam rado priskočile u pomoć oko pečenja pizze i ovim putem im se puno zahvaljujemo na trudu i vremenu koje su izdvojile za nas. Dok su se pizze pekle, Veronika, učenica 1. razreda, nam je pokazala kako se može napraviti ukusan kolačić od malo zdravih sastojaka i bez pečenja. Bili su jako ukusni i nestali su vrlo brzo. Pizze su stigle tople i mirisne u školu. Bile su jako ukusne jer smo ih radili s ljubavlju i svojim malim nježnim ručicama. Bio je ovo prekrasan dan i nadamo se da ćemo i dogodine obilježiti Dane kruha na zanimljiv i poučan način.