Matična škola
1. | 8.00 - 8.45 |
2. | 8.50 - 9.35 |
3. | 9.50 - 10.35 |
4. | 10.40 - 11.25 |
5. | 11.40 - 12.25 |
6. | 12.30- 13.15 |
7. | 13.20 - 14.05 |
8. | 14.10 - 14.55 |
9. | 15.00 - 15.45 |
10. | 15.50 - 16.35 |
11. | 16.40 - 17.25 |
12. | 17.30 - 18.15 |
Područna škola - Vranovci
1.smjena | |
1. | 7.50 - 8.35 |
2. | 8.40 - 9.25 |
3. | 9.40 - 10.25 |
4. | 10.40 - 11.25 |
5. | 11.30 - 12.15 |
6. |
12.20 - 13.05 |
7./0.sat | 13.10 - 13.55 |
2.smjena | |
1. | 14.00 - 14.45 |
2. | 14.50 - 15.35 |
3. | 15.50 - 16.35 |
4. | 16.40 - 17.25 |
5. | 17.30 - 18.15 |
6. | 18.20 - 19.05 |
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
U ponedjeljak, 22. listopada 2018.g., u PŠ Šušnjevci obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Ponovili smo što je sve potrebno da čovjek svojim marljivim rukama čini kako bi od maloga zrna došao do gotovog kruha koji je naša svagdašnja hrana. Umijesili smo tijesto, zapamtili sve sastojke i postupak pravljenja pizze, a onda smo ju pokušali napraviti. Svatko je radio svoju pizzu. Od kuće smo ponijeli sve potrebne sastojke. Bile su savršene. Mame, bake i strine iz obitelji Pasler i Klarić su nam rado priskočile u pomoć oko pečenja pizze i ovim putem im se puno zahvaljujemo na trudu i vremenu koje su izdvojile za nas. Pizze su stigle tople i mirisne u školu. Bile su jako ukusne jer smo ih radili s ljubavlju i svojim malim nježnim ručicama. Hvala i baki Ankici Petrić za fine, ukusne i tople buhtle kojima nas je iznenadila taj dan, pa smo se i zasladili. Bio je ovo prekrasan dan i nadamo se da ćemo i dogodine obilježiti Dane kruha na zanimljiv i poučan način.
Na hodniku škole u sklopu Dana kruha vjeroučitelj Dominik Galojlić je zajedno s učenicima postavio izložbu starih stvari koje su učenici i vjeručituelj donijeli od svojih baka i djedova.