Matična škola
1. | 8.00 - 8.45 |
2. | 8.50 - 9.35 |
3. | 9.50 - 10.35 |
4. | 10.40 - 11.25 |
5. | 11.40 - 12.25 |
6. | 12.30- 13.15 |
7. | 13.20 - 14.05 |
8. | 14.10 - 14.55 |
9. | 15.00 - 15.45 |
10. | 15.50 - 16.35 |
11. | 16.40 - 17.25 |
12. | 17.30 - 18.15 |
Područna škola - Vranovci
1.smjena | |
1. | 7.50 - 8.35 |
2. | 8.40 - 9.25 |
3. | 9.40 - 10.25 |
4. | 10.40 - 11.25 |
5. | 11.30 - 12.15 |
6. |
12.20 - 13.05 |
7./0.sat | 13.10 - 13.55 |
2.smjena | |
1. | 14.00 - 14.45 |
2. | 14.50 - 15.35 |
3. | 15.50 - 16.35 |
4. | 16.40 - 17.25 |
5. | 17.30 - 18.15 |
6. | 18.20 - 19.05 |
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
U utorak, 25. listopada, u našoj područnoj školi u Šušnjevcima obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Odmah po dolasku u školu, na samom početku nastave, zajedno sa svojim učiteljicama zamijesili smo veću količinu tijesta. Naučili smo, a neki su ponovili, od čega se pravi tijesto. Sve sastojke smo dobro umijesili u tijesto koje smo ostavili da se digne kraj tople peći. Dok se tijesto dizalo učili smo o Danima kruha iz prirode i društva, čitali tekstove i prepričavali priču prema nizu slika iz hrvatkog jezika... Kada se tijesto diglo svaki učenik dobio je malu kolličinu tijesta od koje je oblikovao pizzu koju je po želji punio sastojcima koje je svatko sebi donio od kuće. Nekoliko mama i baka nam je ispeklo pizze u pećnici. Škola je tako divno mirisala kada su stigle ispečene pizze. Puno se zahvaljujemo mamam i bakama što su nam pomogle ispeći naše pizze. Tako smo ih slasno pojeli i poželjeli da što češće u školi imamo ovakve dane. Ovo je prava škola za život!